Фолк певицата трогна почитателите си като показа снимка на малкия Валери докато тренира. Очевидно малчуганът има влечение към спорта като баща си и не спира да тренира.

Самата певица го щракна умилена по време на тренировка и сподели снимката на страницата си в социалната мрежа „Моята гордост, моята любов, моето Всичко!“, горестно написа под снимката Алисия, не намирайки думи да изрази любовта си към детето.

Феновете й обаче напълно я разбраха и оцениха признанието й. „Това е майка. Гледа перфектно детето си и паралелно с това движи и своята музикална кариера напред и нагоре! Просто нямам думи, много силна и отговорна жена!“, пишат фенове. „Вие сте щастливка! Няма по-голямо и по-силно чувство за един родител от това, да се гордее със своите деца… Да ви е жив и здрав, и много да ви радва!“, споделят още те.

Фотосът и коментара под него бяха харесани от повече от 2000 души. Мнозина се възхитиха на порасналия син на певицата.

Малчуганът расте не с дни, а с часове и само за няколко седмици изключително много е пораснал. Нищо чудно, че на изпълнителката й се иска да запечата всеки миг с него, тъй като се бои да не изпусне най-ценните моменти.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment