Радомир май мина Слънчев бряг в необявеното състезание по разврат!

За това писаха шашнати  очевидци,  които дори са напрвили снимки на купона в радомирска кръчма. Малка компания решила да рзпусне в новоотрит ресторант в града, без да предположи за миг, че ще се натъкне на най-разюзданата оргия, каквито дори по морето няма. Компанията си хапвала и пийвала културно, когато в заведението нахлули местните проститутки и сводниците им.

Момичетата започнали да правят стриптийз, като кълчели сластно снаги и махали всяко парцалче от себе си. Накрая останали по символични прашки, които всъщност не прикривали нищо.

Към тях веднага се присъеднили местните бабаити и буквално си искали секс направо в кръчмата. Жриците отивали до масите им и ги обслужвали буквално пред очите на другите. Някои от прилчие отивали до тоалетната, а трети на тротоара пред кръчмата. За ужас на стреснатата компания млади непълнолетни девойчета, които не практикували древната професия, но се имали за широко скроени и разкрепостени, също излязли на дансинга и започнали да се събличат. Разгонените младежи започнали да ги опипват,  а те пък нямали нищо против. Сводниците внимателно наблюдавали коя от девойките е най-разкрепостена, за да я вербуват като ново попълнение. Всичко се случвало не само пред очите на посетителите, но и на собствениците на кръчмата, които нямали нищо против веселбата и твърдяли, че на децата им е горещо, затова решили да се поразсъблекат.  В ресторанта имало и продавачи на дрога, които изобщо не се криели, докато дават дозите. Потресени сме, пише жена от компанията. Беше гнусно, ужасно, брутално и отвратително. Не посмяхме да звъннем на полицията, защото щяхме да изядем някой бой от собствениците, но мислим, че полицията знае, че заведението е станало бардак. Ужасени сме и от младото поколение, за което единственият смислен начин да се весели са наркотиците и сексът.

източник: skandalno.net

Leave a Comment