Бруталната издънка на Багата е на път тотално да провали ВИП- Брадър!

След като самбистът Благой Иванов- Багата сам се издаде дни преди края на шоуто, ТВ- риалитито е пред провал. Зрители и фенове вече се заканват да бойкотират нагласеното шоу по Нова телевизия.

Всички станахме свидетели на скандалната изцепка на ММА боеца Багата в Къщата на ВИП- Брадър, който сам се издаде и втрещи всички съквартиранти. Очевидно Багата вече едвам сдържа нервите си в Къщата и без да се усети се изпусна пред всички брадъри и цялата аудитория.

Вбесен и изнервен, Благой си позволи да заяви пред Никол, че ВИП- Брадър е нагласен и Къци със сигурност не е победителят в риалитито. В този момент обаче самбиста изобщо и не предполагаше какво ще предизвикат шокиращите му изказвания. Фенове и зрители изпаднаха в ужас и останаха взривени от скандалния гаф на ММА боеца, пише Hotarena.bg.

Побеснели и ядосани фенове моментално задръстиха форумите и социалните мрежи от мнения и коментари: Бойкот! Няма повече да пращаме SMS-и за никого от участниците. Излишно си даваме парите, след като победителят отдавна е ясен”.

По всичко личи, че след като Багата сам изплю камъчето в ефир, ВИП- Брадър е отчел сериозен отлив на SMS-и. Май зрителите и феновете на риалитито са изпълнили заканите си, тъй като в сравнение с предните седмици, броят на SMS- ите е фрапиращо нисък.

Ако продължава така, ВИП- Брадър най- вероятно ще бъде спрян заради гафа на Багата. Всички знаем, че предаването разчита главно на парите от SMS-ите, за да си покрие огромните разходи. Но ако твърденията, че ВИП- Брадър е нагласен, се окажат верни, екипът на шоуто съвсем ще загази.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment