Мис България-Вселена 2006 Галена Димова е била задържана в началото на седмицата за склоняване към проституция, твърди „България Днес“. Красавицата е прекарала зад решетките 72 часа след разработка на ГДБОП.

Близо 9 месеца разследващите са подслушвали телефонните номера на Димова, за да съберат достатъчно данни за престъпната й дейност. Тя е била освободена срещу парична гаранция, чийто размер не е ясен. Заедно с миската зад решетките попаднали и съучастничките й Вера Дзънгова и Теодора Янкова.

Трите са уличени като престъпна група, търгуваща незаконно с ВИП компаньонки. Сред момичетата на повикване имало именити манекенки, няколко фолкпевици и светски момичета, които са известни с това, че са известни. Те са работили като проститутки и са докарвали на тарторката на групата – 37-годишната Вера Дзънгова десетки хиляди левове печалба на месец. Вера все още е с постоянна мярка за задържане.

Галена често си говорила с известен телевизионен водещ. На някои от СРС-тата са записани любовните еротични чуруликания на Галена с шоумена. За осем месеца били заснети нейните срещи с бизнесмени, политици, криминално проявени босове и дори олигарси. Тарифата за час секс без никакви задръжки с момиче е вървял по 600 евро. Ако клиентите искали момичетата за цяла нощ ползвали отстъпка.

В каталога имало и такса за едноседмични почивки зад граница, които също зависели от преговорите с шефката. Мераклията обаче трябвало да плати пътя, престоя храната и минимум 3000 евро напред за седмица преди почивката. Преди да сключи брак през септември 2010 г. Галена Димова работеше като менекенка и работила като момиче на повикване, твърди „България Днес“. Именно на подобна поръчка се запознава със сегашния си съпруг Георги Георгиев, от когото има две невръстни деца. Първородната им дъщеря се ражда докато бизнесменът е в законен брак с рускиня. Той отказва да признае детето, преди ДНК тест да потвърди бащинството му. Въпреки положителния резултат той не поглежда Галена и детето повече от година. Година след сватбата той отново я зарязва. Той губи инвестициите си в черноморски комплекс, освен това и неконтролируем комарджия, твърди „България Днес“.

източник: novini.bg

Leave a Comment