Нов скандал разтресе фолк гилдията Неизвестен клип на Лестер и фолк певицата Адриана от дни обикаля социалната мрежа. Фолк певицата Адриана и победителят от последния сезон на „Биг Брадър“ Лестер лъснаха в неадекватно състояние. Двойката бе снимана с телефон, като риалити звездата и певицата очевидно бяха дрогирани и пияни. И двамата се държаха изключително неадекватно пред камерата.

Кадрите предизвикаха истинска истерия и възмутиха фолк меломаните. Това е пореден скандал за Лестер, който напоследък е по първите страници заради непрестанните си прояви. От друга страна фолк дивата Адриана известна още като „Мис Пиги“ още от самото начало блесна не с клип, а с приликата си с кукла от шоуто „Мъпетите“.

Преди дни фолк певицата Джоана го обвини, че я третирал като робиня и я изнудвал да го издържа. Изпълнителката също така разкри изключително шокиращи факти за отношенията им. Само няколко дни по-късно Лестер лъсна в скандалното клипче. Риалити звездата потресе почитателите с поведението си.
Преди близо година Лестер бе обявен за любимата звезда на България. Както се оказа македонецът далеч не е пример за подражание.

източник: kliuki.net

Leave a Comment