“Два пъти съм предлагал брак в живота си, на две жени, които обичах, но нещата не се получиха. Те просто първо шикалкавиха, после ми отказаха”, призна си чистосърдечно Слави Трифонов снощи в своето шоу. Негов изповедник беше Сашка Васева, веща в любовта и всички любовни хватки, трепети и примки.
Ами ти си виновен – каза му в очите Дупнишката мадона. Ти толкова много искаш да властваш, толкова си вглъбен в себе си и свободата си, че се страхуваш някоя жена да не те притисне ъгъла и да не ти се качи на главата. Спокойно бе, човек. Няма нищо по-хубаво от едно сочно женско дупе на главата ти. Какво като те сложат под чехъл. Само гледай да е мек и да не е с високи токчета, че от тях боли.


Дългият клатеше недоверчиво глава, поопипа се, дали междувременно на нея да не е кацнало някое прелестно дупе и каза, че не е съгласен на такава комбинация. Главата си е негова и никой няма да се качва на нея.
Ами тогава има един друг начин да не ти се качи на главата. Трябва да е непрекъснато нокаутирана. Мяташ се върху нея, налюбваш я хубаво, докато изгуби сили и заспи, а като вземе да се разбужда, започваш отново да й правиш серенада в леглото. Така ще я победиш, нищо че ще си изпокъсаш ризата и панталоните. Важното е да не ти се качи на главата, ухили му се певицата.
Истната е, че шоуменът на няколко пъти беше на път да направи решителната крачка и да се ожени, но жените, които го искаха, той не допускаше до себе си, защото бяха властни и се страхуваше от тях, а другите пък отказваха да му кажат “да” защото според тях той е много властен и ще иска да доминира в брака. И не му се дадоха.
Сега положението с Мартина е същото. Слави й позволи да се нанесе в дома му, гаджета са от две години, но все нещо ги спира да отидат пред олтара. Балерината също е с властен характер, а Дългия панически се срахува да не бъде поставен под чехъл, макар че отдавна е не под чехъл, а направо под ботуш!

източник: skandalno.net

Leave a Comment