12 кандидатки ще се борят за вниманието на Слави Трифонов

Слави Трифонов влиза в ново амплоа. Известният шоумен има тежката задача да избере новата мис Плеймейт на 2012 година. Тази година обаче победителката няма да бъде оценявана само по физически дадености, но и по интелектуални. По тази причина, не друг, а Дългия ще журира състезанието.

12 красавици ще разходят пищните си тела пред погледа на Слави и компания. Говори се, че организаторите искат да придадат класа на състезанието, поради което кандидатките за слава, ще трябва да демонстрират и умствен багаж.

Събитието ще се проведе в 5-звезден хотел в Банско, където ще се съберат над 100 ВИП гости. А самият Слави Трифонов ще изпитва красавиците лично. След успеха на шоуто му “Умна и красива”  Слави бе обявен за  истински експерт по жените.  Дали това е така, ще разберем още тази вечер  в предаването, пишат от megalife.bg.

Първия тест за момичетата ще бъде тази вечер, когато ще се появят заедно в „Шоуто на Слави“. Сам Дългия ще ги подложи на кръстосан разпит, както само той умее да го прави. На следващия ден хубавиците заминават за Банско, където се готвят за големия финал. А през уикенда ще стане ясно, коя ще се увенчае с корона на главата.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment