Снощното издание на шоуто на Николета Лозанова – “Поверително от НЛ” беше очаквано с огромно нетърпение от зрителите. Не за друго, а за да могат за пореден път да се посмеят на напъните на плеймейтката да се изявява като водеща. Неочаквано за всички обаче вниманието от моделката беше изместено и то не от друго, а от бившата участничка в Биг Брадър – пловдивчанката Лиляна Ангелова.
На Лили се оказа отредена ролята да бъде репортерката на “Поверително”, която да обикаля светски събития и да търси сензации. Оказа се обаче, че това амплоа никак не е за нея, видяха зрителите.

“Да не повярваш! Имало по-лоша водеща и от Николета!”, смеят се форумци. Действително, ситуацията с двете красиви, но не особено талантливи дами е “хвани едната, удари другата”.
“То бива да си бездарен, ама това вече минава всякакви граници”, коментират потребителите представянето на Лили снощи. Действително, освен липсата на всякакви качества пред камерата, Лили втрещи всички с ужасния си акцент. Върхът беше опитът й да вземе интервю от Тодор Славков. “Ти манЙикЙеннки ли търсиш за гаджета?”, изцепи се риалити героинята. За ужас на зрителите. “Няма лошо да имаш акцент. Ама не се показвай по телевизията с претенции да си репортер”, възмущават се форумци.
Други пък смятат, че Николета нарочно е взела Лили в предаването. “Не иска хората да се смеят само на нея, че не става”, злорадстват потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment