В последните дни най-обсъжданото шоу безспорно е риалитито “Мис България 2013″. Кандидатките, борещи се за короната на най-красивата българка, предизвикаха оживени дебати в мрежата. Зрителите все по-разпалено коментират дали някое от момичетата е достойно изобщо да бъде сред 18-те финалистки, било заради визията или поведението си.

Съвсем естествено, в центъра на събитията веднага попадна Пенка – кандидатката за най-красива българка от ромски произход. Девойката взриви интернет с произхода си, визията, а не на последно място и с невъзмутимото признание, че спи с 58-годишен мъж за пари. Част от форумци заподозряха, че ако действително спонсорът на Пенка е заможен, като нищо да й купи титлата “Мис България”, за да й угоди на капризите.

Самата мисъл, че Пенка може да се окичи с короната на най-красивата неомъжена дама в страната, предизвика огромно недоволство. “Това не може да се случи, ами че тя е ужасна”, втрещени са феновете. В същото време пък част от тях застанаха на страната на ромската девойка, заявявайки, че дори и да спечели със сигурност няма да е най-грозната носителка на короната в близките няколко години.

Нещо повече, форумци директно правят паралел между нея и Антония Петрова – Мис България 2009, станала по-популярна като Мис Крокодил. “Че какво й е на Пепито, не е по-грозна от Мис Крокодил”, подхилкват се потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment