Пайнерките се подиграват на Галена заради неприятна случка

Малък кошмар преживяла Галена по време на последното си участие в Лондон. Певицата отървала ареста, но споменът от срама, който брала в английската столица, ще я тормози цял живот. Пазители на реда в Лондон взели нашенката за проститутка и за малко да я арестуват.

След участие поп фолк дивата решила да се разходи из улиците на града, за да убие време до полета й за България, пишат от ”Всеки ден”.  Галена се прехласнала по някаква историческа сграда и останала назад от групичката си. Нашенката напълно естествено била облечена в оскъдна поличка.

Провокативното облекло на поп фолк певицата привлякло вниманието на пазители на реда. Те спрели Галена и поискали тя да се легитимира. Певицата обаче била зле с английския език и не успяла да обясни коя е и какво прави.

За щастие обаче приятелите на Галена се намесили навреме и обяснили на полицаите, че Галена е българска певица, а не жрица на любовта. Певицата отървала ареста, но срамът си остава за цял живот. Колежки на Галена разбрали за случката и залели с подигравки Галена. „Въобще не се учудвам… Нашите чалгарки ходят почти голи, във всяка западна страна ще ги вземат за евтини жени!”, коментират интернет потребители.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment