Карибската перла на „Мис България“ Пенка се похвали с нова любов. Ромската фурия официално обяви, кой е новият й любовник. След като си намери работа при Карбовски и започна да взима уроци по стил от бившите носителки на короната „Мис България“ Пенка реши, че трябва да смени и социалния статус и мъжа в живота си. И заби неизвестен Аполон.

Кандидат — миската оповести събитието в социалната мрежа с такива фанфари, че и най-глухите разбраха, че има нова любов. За разлика от бившия застаряваш спонсор, карибската перла сега се радва на същински Аполон.

Както личи неуспялата миска е решила, че на новото й социално положение на светска дама подхожда и нов мъж. И на бърза ръка се обзаведе с подходящия мачо, който да я придружава по светски партита и купони с новите й дружки.

В социалната мрежа обаче неверници много и Пенка отнесе куп подигравки. „Повярва си!“, „То за Фейсбук само сте заедно“, „Повярвах ти!“, смеят се потребители. В типичния си директен стил, мургавелката ги отсвири.И доволно продължи да се радва на новото си завоевание.

Повечето призовават Пенка да пусне техни общи снимки, за да докаже, че не си измисля. А дали наистина новоизпеченото гадже на миската е истинско или карибката само си фантазира, предстои да видим.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment