Михаела Стоичкова и актьорът Иво Аръков обявиха официално връзката си преди около два месеца. Още тогава загриженият баща на младата дама Христо Стоичков изрази своята неприязън към изборът на Мика и на няколко пъти сподели, че ще направи всичко възможно, за да изрита „нескопосаника” от нейния живот.
Мина известно време и ситуацията сякаш се успокои, но страстите отново се нажежиха, когато Аръков необмислено публикува гореща снимка с Михаела в социалната мрежа. На фотоса двамата са изпаднали в задушевна прегръдка, която говори повече от ясно за силата на бушуващите чувства.


Това определено накара Камата да изпадне в бяс и за пореден път открито да изрази неодобрението си към Иво. За пореден път той избухна по типичния за него начин, нарече актьора „лигльо” и се закани, че ще му смени физиономията.

„Да се чудиш откъде го извади този лигльо. Тя е голяма жена, как може да се забърка с някакъв тип, който пише стихчета и ги пуска по интернет. Това мъж ли е, какво е не мога да проумея. За мен само един гей може да се държи така. Не го харесвам и не искам дъщеря ми да се забърква с подобен женчо”, споделил Ицата пред приятели.
На другия полюс застава съпругата му Марияна, която е силно впечатлена от сълзливите поетически настроения на Аръков. Нейният коментар е доста по – скромен и разкрива надеждата ѝ, че Мика най – накрая е намерила любовта на своя живот.
Хора от родния град Белослав на Иво Аръков пък намекват, че преди да стане известен е бил доста популярен сред определени съсловия и съществуват солидни доказателства, че е имал сексуални контакти с мъже. Дали актьорът е поредният кръвопиец опитващ да изсмуче парите на Христо Стоичков или наистина е влюбен в Михаела, тепърва предстои да разберем.

източник: skandalno.net

Leave a Comment