Семейството на Миглена смята да съди продуцентите на риалитито

По време на вчерашното издание на нашумялото риалити „Къртицата” се случи немислимото. Една от участничките- Миглена, направо колабира от умора и напрежение. Зрителите на шоуто и близките на Миглена направо са потресени от безчувствеността на продуцентите и сценаристите.

Последиците за участниците можеше да са фатални. Мисията беше много тежка и Миглена се оказа най-потърпевша. Изгората на рапъра 100 Кила тежи едва 47 килограма, но в името на общото благо тя пренесе 30 килограма през кал и вода. Миглена се справи, но имаше последици за здравето й.

След изключителното натоварване тя се срина в калта, като не можеше да диша и цялата трепереше, пишат колеги от kliuki.net. Лекари веднага се притекоха на помощ. Медиците се опитаха да качат Миглена в линейка, но тогава тя получи гърч. Гледката беше страшна и зрителите на риалитито с право обвиниха шефовете на „Къртицата”, че в името на рейтинга, застрашават живота на участниците.

Според запознати семейството на Миглена е решило да съди продуцентите на „Къртицата”. Близките на пострадалата участничка са убедени, че вината за състоянието на Миглена е изцяло на шефовете на риалитито, които не са преценили рисковете за здравето на участниците.

„Аз се втрещих и бях в паника, а какво остава за най-близките й… Това е непростимо, което направиха!”, „Организаторите се оляха с трудността на задачата!”, възмущават се зрителите на „Къртицата”.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment