Диана Ненова, половинката на Тервел Пулев се оказа голямата любов на Димитър Бербатов. Футболистът и известната волейболистка от дълги години се познават, разбра HotArena.net.

Диана е първата голяма любов на Бербо, макар той рядко да говори за нея. В бурната му младост обаче тя е една от най-важните жени в живота му.

По времето, когато се запознават, Бербатов вече е в ЦСКА, спечелил е първия си голям трофей – Купата на България и е титуляр в отбора на Димитър Пенев. Диана от своя страна още е в девети клас, но вече е във волейболния клуб на ЦСКА.

Като запален почитател на спорта, футболистът редовно гледал тренировките на „червените“ красавици. А през пролетта на 2000 година хлътнал по 15-годишната Диана.

Започнал да я изпраща след тренировки до дома й, срещали се на кино, разхождали се в парка. Любовта обаче се отразила на тренировките му и Димитър Пенев един ден направо го попитал, коя му е влязла в главата.

Пената го предупредил да си опича акъла и в типичния си стил, го посъветвал да зареже гаджето, ако иска да направи кариера. Влюбеният Бербо обаче с лека ръка махнал на треньорската закана и се впуснал в още по-бясно преследване на любовната тръпка.

При Диана положението било същото и в крайна сметка влюбените продължили да се срещат няколко месеца. Бурната им емоционална връзка продължила дори след като Бербо заминал за Германия.

Двойката редовно си говорела по телефона, но разстоянието и времето започнали да ги отдалечават един от друг. Лека-полека прекъснали контакт и срещнали нови хора, създали семейства.

Въпреки това Бербатов и до днес признава, че първата му голяма любов е Диана, пише „България днес“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment