Николета Лозанова направо цепи мрака с новите си бисери. Моделката смята да избере нова жена на половинката си Валери Божинов. В най-новото си интервю Николета твърди, че тя ще определи коя да бъде заместничката й в спалнята на спортиста. Дори ако трябва да организира конкурс за целта.

Всъщност идеята не е нова, а и феновете със сигурност доста ще се посмеят за сметка на наивните красавици решили, че могат да отмъкнат Валери от Николета. Самата тя заяви, че дори и разделени си остава „жената на живота му“, което е достатъчно, за да откаже половината златотърсачки в София.

След като клюката го спрегна с Моника Валериева, неизвестна сервитьорка, Андреа, и още куп знайни и незнайни красавици, Ни Ло изглежда е решила да вземе нещата в свои ръце. „Аз ще избера новата на Валери“, кълне се Николета. Водещата дори пусна снимка с изказването си, пред „Блясък“. И зарови томахавката с тях, обявявайки, че отново е в добри отношения с изданието.
Как Николета точно ще избере новата на Валери, какви са изискванията на футболната съпруга към новата половинка на мъжа й и най-вече как самият той приема идеята съпругата му да избира новата му половинка предстои да разберем съвсем скоро.

източник: kliuki.net

Leave a Comment