Филмчето от Китай предизвика в нета буря от коментари за автентичността на записа.
     
Необичайната случка е станала през нощта, на градска улица. Кадрите показват кръстовище, през което една след друга преминават две коли. После се задава бял камион и велосипедист, който приближава кръстовището – ясно се вижда как пътищата им се пресичат фатално!
     
Именно в този миг би трябвало да се случи сблъсъкът, но в следващия миг камионът отминава, а далеч зад него се вижда велосипедистът. Той е спрял край отсрещния бордюр, а жената прави нещо с ръце край него.
     
Малко след това жената тръгва към камерата, а велосипедистът сяда на бордюра. В същото време шофьорът на камиона панически изкача и започва да наднича под колелата, но не вижда труп. Няма прегазено тяло дори и на няколко метра зад него, където би трябвало да се е случил трагичен инцидент.
     
Дали това е манипулиран запис ли? Скептиците трябва да признаят, че ако е имала манипулация – тя е била толкова съвършена, че на практика не може да се докаже.
     
Коментарите около сличката са различни. Повечето които са видели клипа поддържат твърдението, че велосипедистът е бил телепортиран. Той и неговият ангел-хранител се появяват изведнъж далеч, на метри от фаталната точка.
     
Вижте и преценете сами! Истина или лъжа?!

КЛИПЧЕТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

източник: web-novini.com

Leave a Comment