Кротичкият Тишо вече осем години живее с голямата си любов Венета Райкова. Щастието да сбъднеш мечтата си обаче има твърде висока цена. Той с радост я плаща, но това не значи, че е готов да приеме лесно сделката.

Пухкавичкият ресторантьор е всеотдаен татко и съпруг. Обаче предизвикателството да делиш семейните грижи с кариеристка, влюбена във Фейсбук, май понякога му идва в повече.

Затова добрия Тишо разпуска с биричка, футбол и гаргара с любимата! Отгоре на всичко с радост споделя слабостта си в социалната мрежа! Така де, няма да се забавлява само той!

Щом види сочна информация за женичката си във Фейсбук или подличък виц – мигом ги виждаме заснети и качени на стената му в социалната мрежа. Още по-хубаво става като другарката му реши да се похвали колко идилично минава поредния им меден месец.

Венета грабва телефона си, за да го заснеме, но той е готов – „Ще се правиш на папарак, а?! Вземи тоя среден пръст!”

И все пак, Тишо е един много влюбен съпруг. Венета може да е плямпало, може да е фукла, може всичко…Но пък си го гледа като писано яйце и му е родила синче за чудо и приказ! Затова понякога, веднъж на дванадесет месеца, но съвсем искрено заслужва да й признаеш пред целия свят нещо като: „Осем години брак и още гледаме в една посока!Обичам те и ти благодаря!”

източник: kliuki.ws

Leave a Comment