Конкурсът за най-красива българка по традиция е сред най-очакваните всяка година. Мис България 2013 обаче е чакан дори с още по-голямо нетърпение от феновете. А причината е повече от ясна – тази година за пръв път конкурсът е замислен като риалити формат. В който претендентките за короната ще живеят заедно в една къща, затворени в продължение на месец. Освен това ще им се налага да преминават през различни изпитания и игри.

Това, което истински възбуди любопитството на феновете обаче е една малка, но съществена промяна в регламента на конкурса. Ако в предишни години имаше изисквания за ръст, години и килограми на кандидат-красавиците, то тази година всичко това отпада. Така на практика няма никакво значение дали момичетата са ниски или високи, по-слаби или по-пълни.

И съвсем естествено тази промяна даде шанс на много момичета да се изявят на кастингите за най-красивата българка. На които не липсваха и откровено стряскащи изпълнения. Една от кандидатките за първа красавица успя да втрещи дори и опитното жури с изпълнението си.

Девойката, чието тегло накара един от членовете на журито да поиска от нея да отслабне, реши да изпъкне като изтанцува кючек по бански. И действително накара журито да онемее. Не от възхита обаче, смеят се форумци.

Вижте сами видеото с потресаващото изпълнение и преценете дали въпросната госпожица има място на финала. Изпълнението й започва от 1.30.

източник: kliuki.net

Leave a Comment