Футболната половинка все пак се помири с мъжлето си, гради кариера, стана работеща мама и се занемари
Николета плати с най-ценния си капитал бъдещата си успешна кариера!

Определено красивата, с и без тунниг, пловдивчанка се появи неузнаваема на страницата на „Уикенд”, разкриха от slava.bg. Папарк пипнал самопровъзгласилата се за първа краставица в родния ефир като е твърде много „неглиже”.

Четири дена преди фамозно обявения старт на личното й светско предаване „Поверително с NL” по TV7, шофьор отведе Лозанова до столичен салон за красота. Там плеймейтката отиде да й направят ноктопластика, но във вид твърде необичаен за взискателна към външния си вид жена.

Славното време, в което „работеше Николета” отмина и тя трябва да плаща цената на всички трудещи се майки и съпруги. За да закрепи крехкия си мир с благоверния й, за да унищожи бившата си дружка Венета Райкова като топ светска журналистка и за да се грижи за детето си все пък, Лозанова пожертва най-силния си коз.

Освен кисело настроение, водещата показа характерни мимически бръчки, лице без грим, увиснала кожа и прическа „мъжът ми е в командировка”! Това обаче е доста далеч от имиджа й. Злорадите напомнят, че класическата фраза на Коко Шанел има изключения! Първата дама на модата казваше, че „До 40 жената има лице, каквото Бог е отредил, след това –каквото е заслужила!”. Според тях Николета е получила „заслуженото” дори по-рано от тридесетте!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment