Замисленото като риалити шоу “Мис България” взе да дава фира и даже не може да изпълни едночасовото време за излъчване, като снощи успя да го докара едва до 47 минути заедно с рекламите.

Ужасяващо скучните участнички, тъпите задачи, които получават, липсата им на опит дори в интригите, почти детските разговори, които водят и отсъствието на всякакво съдържание от тях изпотяват продуцентите и те не могат да измъкнат никакъв интригуващ запис и да го покажат на зрителите. Кандидат-миските мислят само за гримове, за спане и за ядене. Не помага дори и появяването на Жени Калканджиева, която им тегли лекции за диети и правилно хранене и се кара на Емел защо си е изпържила две яйца, а не ги е сварила.

На всичкото отгоре красавиците са с ограничен бюджет и нямат какво да ядат, което не им пречи да се закръглят все повече, защото са обездвижени, а след лекцията на Калканджиева бяха възнаградени с цяла торта, която лакомо излапаха. Типична детинщина беше кражбата на един шоколад от хладилника и скриването му за “черни дни” от две от участничките. На тази “подла постъпка” бяха отделени цели 15 минути от предаванто. Още повече инициаторката Ингрид открадна шоколада с приятелката си Вили, а го изяде с новата си приятелка Ашли. Сцена, достойна за тежки коментари и поучителни изводи. На всичкото отгоре Вили и Ингрид не били чак такива приятелки, защото преди предаването си разменили гадже, скарали се за него   и спрели да си говорят. Ама сега си проговорили. Цялата тази скука, която се лее на талази от екрана, показва колко безинтересно, бездуховно и  безлично е младото поколение, или поне тази извадка от него, която се е намърдала в ТВ7, за да се избира измежду нея новото красиво лице на България. Красиви лица много, но отвътре се лее странна пустота, та чак операторите нямат какво да снимат. Досега никой не е споменал за любима книга, за песен, та дори и за основни житейски принципи. Те искат да са като Николета Лозанова, да се снимат голи тук-там и да забият някой богаташ. Ако не е ромката Пенка да оживи малко атмосферата, зрителите просто ще заспят. Която и да изберат за Мис България, е все едно. Мнението на гледащите предаването е, че такава сред събраните с кастинг красавици, просто няма.

източник: skandalno.net

Leave a Comment