Най-чаровната Мис България Нанси Карабойчева стана обект на нечувана обида. Красавицата бе наречена „посредствена и неграмотна фолкаджийка“, която няма място на Мис Свят.

Грубата обида бе нанесена от риалити героя Андрей Едрев, който нанесе нечуван удар върху новата Мис България. По думите му Нанси нито е достатъчно красива, нито достатъчно интелигентна, за да бъде в световния конкурс за красота.

„Не може посредствена фолкаджийка да стане „Мис Свят“. Тя е неграмотна и посредствена и е тръгнала да представлява страна.“, написа Едрев във Фейсбук.

Коментара му взриви мрежата, а феновете на Нанси и част от приятелите на Едрев го упрекнаха, че не е обективен и се заяжда с нея. Още повече, че красавицата достигна първо място в интернет класацията и само заради задкулисни манипулации приза й бе отмъкнат едва ли не от ръцете

По думите на някой от приятелите на Едрев Нанси имала твърде „зарзаватчийско“ излъчване. И мястото й не било на конкурса.

Фейсбук буквално полудя след крайните коментари на Едрев, а феновете на Нанси са категорични, че тя е най-красивата „Мис България“ избирана през последните години. „Тя да не е „Мис Крокодил!“, пишат възмутени потребители и твърдят, че нашето момиче тази година направи изключително много за страната ни и ни представи повече от достойно на „Мис Свят“ макар да не успя да спечели короната.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment