Илиян стана за резил, след като в интернет бе публикувана негова плажна снимка. На кадъра певецът е по плувки, които показват реалния размер на мъжеството му. Благодарение на фотоса се разбра, че пенисът на певеца не е никаква тупалка, а чисто и просто едно нюню, както би се изразил Азис.

Митът за впечатляващия пакет на Илиян се роди покрай хитовете му. В песните си изпълнителят от Велико Търново все подхожда към лирическата героиня с арогантни предложения да правят „вземане-даване , а от текстовете прозира самочувствието на мъжага с голям член.

Заради откровено сек*уалните послания в хитовете на певеца тръгнаха предположения за неговата лична надареност. Тупалката стана синоним на органа му за възпроизводство и дори се появи слух, че Илиян може да си мери члена с 22-сантиметровото „чудовище“ на Азис. Както мнозина вероятно знаят, Василка си увеличи най-свидното с пластична операция.

Е, оказва се, че истината за тупалката на Илиян е доста по-различна. В гащите си певецът къта спаружена чурка, която не би могла да вземе акъла на жените.

И все пак дори и след публикацията на изобличаващия кадър в интернет много фенки се зарекоха, че ще продължат да симпатизират на хитовия изпълнител. „Имиджът му на плейбой няма да пострада заради някаква снимка. Не е толкова страшно положението и други мъже са с неговия размер. Да не говорим, че и Аполон е бил с малка пишка“, отбелязват фолк почитателки в глобалната мрежа.

източник: senzacia.net

Leave a Comment