Ким Кардашиян се показа след раждането. Риалити звездата се появи за първи път на публично място, откакто стана майка. Ким посети майка си Крис Дженър по случай 4 юли. И заведе на първа семейна разходка дъщеря си Норт Уест.

Първата разходка на малката обаче остана скрита за фотографите, тъй като специална охрана се грижеше за дъщерята на Ким и Кание. За сметка на това брюнетката събра погледите на фотографите с шеметната си фигура.

Само за 5 седмици Ким демонстрира убийствена фигура. И по всичко изглежда, че е по-слаба от всякога, пише dailymail.co.uk.

Двойката обаче направи и невъзможното, за да скрие дъщеря си. Семейството пристигна с многобройна охрана, а фотографите бяха държани далеч от имението.

В къщата на Крис Дженър на плажа, Ким и Кание почти не излязоха навън. Вместо това двойката бе неизменно до дъщеря си, от която не могат да се откъснат за повече от час, разкриват запознати. „И двамата са толкова влюбени в тяхното малко момиченце“, разказва източник. „И не спират да й гукат непрекъснато“, споделя още той.

На партито, освен цялото семейство Кардашиян – Дженър присъстваха и куп други звезди. Сред гостите бе и спряганият за гадже Кайли Дженър,актьор Джейдън Смит.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment