48-годишният бизнесмен Борислав Енев е намерен мъртъв с отрязана част от лицето в къщата си на ул. „Марциана“ в Аксаково.

Сигналът за инцидента е подаден в 16:06 ч. до тел. 112. Съобщено било за мъж, пострадал от порязване на стъкло. Когато медицински екипи пристигат на мястото заварват кървава баня – върху тялото на Енев имало парчета разбито витражно стъкло. Лицето му е било нарязано, а парчета от него са липсвали. Засега няма официално потвърждение, че става въпрос за убийство.

Пред триетажната къща в Аксаково, която е на скоро починалия баща на бизнесмена, в момента има няколко полицейски автомобила и следователи.

Енев се е занимавал с търговия с недвижими имоти. Живеел е във Варна, но често идвал в къщата на баща си, който починал преди около месец.

Според информационната система „Дакси“ 48-годишният Борислав Енев участва в управлението на фирмите „Зиг-заг 11-Борислав Димитров“ и „МА-БС Инвест“. Той е и собственик на 50% от дяловете във фирмата „Б.Н.С., като останалите държи Ноам Айзенберг“.

Името на Енев нашумя през май тази година. Той е разследван за нанесена щета на своя бивш съдружник в размер на 600 000 евро. Бившият му партньор обвинява Енев, че му е откраднал фирмата.

Полицията все още не може да каже дали откритият мъртъв мъж в Аксаково с отрязано лице е жертва на нещастен случай или е бил убит. „Прави се оглед, работата е на много ранен етап“, каза Ирена Петричева говорител на ОД на МВР във Варна.

Оперативна група водена от началника на управлението в Аксаково Деан Димитров разследва случая.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment