След скандалите около себе си, спортистът, който беше хванат с дрога, изпаднал в дълбока депресия

Гълъбин Боевски е силно отчаян и потънал в депресия, след като научил новината, че баща му Пепи е починал от рак. Спипаният с кокаин в Бразилия шампион не можел място да си намери от мъка, защото считал себе си за  основният виновник за това, пише lifestyle по информация на негова близка, направила страшното признание пред ШОУ.

Боевски бил толкова скършен, че вече не искал да се храни. Не спял, наричал се “убиец” и непрекъснато се тормозел с угризения. Не можел да преглътне и факта, че е съсипал кариерата на дъщеря си Сара, на която няма как сега да помага в тренировките, нито да й дава подкрепа на турнири.

Спортистът имал и тайна, която го побърква. Той не можел да си прости, че е е бил прекалено строг със сина си Пол, но най-много се тревожел за 5-годишната Мойра, която дори няма да го познава, когато го види след години. Дори съпругата му Красимира не можела да го успокои и след всяко от посещенията й в затвора, той ставал още по-зле.

Гълъбин започнал да говори, че е по-добре да сложи край на живота си, за да не тормози психически и финансово семейството си. Психолог е провел няколко разговора с него, за да предотврати евентуален негов опит за самоубийство.

Боевски и дъщеря му Сара бяха арестувани на летището в Сао Паулу на 26 октомври миналата година с куфари, натъпкани с 7,4 килограма кокаин, скрити в специални тайници.

източник: kliuki.net

Leave a Comment