Тя иска да изглежда перфектно затова с радост ляга под ножа. Пластичните операции са като наркотик за американката Джени Лий. Още през 2004 година тя шокира обществеността, като заяви, че има 26 процедури по тялото си. Но днес те вече са много повече – Джени изтъкна, че оттогава си е направила нови 33 операции.

Което я прави жената с най-много пластични интервенции в света – 59 на брой.

В стремежа си да има перфектно тяло и визия, Лий се подлага на 26 различни операции след навършването си на двадесет и осем годишна възраст. Множество липосукции, устни лифтинги, операции и силикон извайват фигурата й такава, каквато младата жена желае.

След раждането на детето си Джени само за кратко време прекратява пристрастеността си към лекарските намеси, за да бъде по-внимателна майка. Скоро след това отново се връща към операционната и се подлага последователно на нови процедури – включително и четвърта ринопластика.

Джени споделя, че някои от операциите са дълго и внимателно планирани – като тези за корекция на носа й. „Като се погледна в огледалото и виждам – той е перфектен”, пише „Дейли мейл“.

Въпреки че има и други здравословни проблеми Джени Лий продължава да се подлага на пластични корекции. И продължава да се стреми към визията, която желае да има.

източник: kliuki.net

Leave a Comment