Андреа взриви Русе, гръмна клюката в крайдунавския град, видя Kliuki.ws!

Скандалната фолк дива отново успя да привлече вниманието върху себе си, но не с гласови данни, а с низко поведение и неадекватни движения, видя репортер на Kliuki.ws, който бе достатъчно благосклонен към певицата, за да не покаже някои съвсем откриващи анатомията й снимки.

Изпълнителката на „Пробвай се“ явно реши да изпробва всички в дискотеката, тъй като нажежи тотално обстановката с показно на анатомичните си дадености. Е, показвайки тях, се видя също, че фолк дивата си отглежда солидно количество целулит, но на фона на голите й прелести, това остана някак незабелязано. По-интересното обаче е, че всички смятат, че дивата е била или пияна, или напушена.

„Андреа беше напушена“, коментират всички присъстващи. „Изобщо не можа да си изпее песните като хората, добре, че има плейбек, защото много й личеше, че някъде не пее, а гласът й се чува. Още повече, че по едно време започна да си развява сама полата и всички й видяха срамотиите – не, че това не се знае, но да го видиш на живо е доста брутално и откачено. Много грозно, възмутена съм“, коментира пред нашия репортер една дама от присъстващите.

След участието на фолк дивата всички останаха изумени от държанието й. Масово хората коментират, че Андреа явно е била напушена, тъй като имаше доста изцепки. Говори през цялото време на хората на бе – „Айде, бе, какво пиете тука, бе“, а освен това по говора й се усещаше, че влачи на моменти. Да не говорим, че едва не се преби, след като обикаляше из публиката, разкриха очевидци на случката. За щастие, в близост до нея е имало колона, на която фолк дивата се подпряла.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment