Само след няколко дни с любимата си в “Къртицата” актьорът показа истинската си същност

Деян Донков и Радина Кърджилова безспорно са една от звездните двойки в светския елит на страната. Млади, красиви и известни – на пръв поглед връзката между тях би трябвало да бъде самото съвършенство. Истината обаче е съвсем различна, шушукат в гилдията. От както се разбра, че двамата са двойка, в медиите не спира да се тиражира информацията, че Деян честичко се нахвърлял с юмруци върху хубавата Радина.

Тези слухове бяха допълнително подхранени от поведението на актьора в шоуто “Къртицата”. След като първите дни демонстрира огромната любов към половинката си, на сватбата на Емануела Деян показа и тъмната си страна. Набеденият за секссимвол на българския театър Донков се нахвърли върху Радина с тежки обвинения. Необузданият му гняв беше породен от танца на Радина с една от участничките в шоуто. Актьорът нападна любимата си, че не му обръща достатъчно внимание и не се интересува от него.

Поведението му докара до сълзи Радина, а зрителите се запитаха дали в действителност Донков не я бие именно защото не е в състояние да контролира ревността си? Малко преди скандала заради танца двамата разговаряха за екранния партньор на Радина – всепризнатия любимец Асен Блатечки, а феновете забелязаха заядливите нотки в тона на Деян, когато стана въпрос за колегата му и факта, че Радина снима любовни сцени с него.

Ако слуховете, че Донков бие гаджето си, то тогава отношението на Радина към него е повече от странно, коментират потребители. Актрисата очевидно е много влюбена в половинката, което може би е поредното потвърждение на приказката “Бий ме, обичам те”.

източник: kliuki.net

Leave a Comment