Глория ужаси зрителите на любимото танцувално риалити.

Най-сетне лъсна истината за изваденото ребро на Глория!

Дълго време тя отричаше, че се е подложила на подобна корекция и даже май въобще не говорим само за едно…

Снимката обаче разкрива достатъчно, за да се събудят отново подозренията около талията на Глория. Зрителите буквално изпаднаха в ужас от гледката, а фолк певицата не беше съобразила ситуацията и облече рокля, която извади всичко на показ. Вдлъбнатината особено се набива на очи, а гледката не е никак приятна.

Феновете на „Денсинг Старс” обаче нямаха никакъв избор, освен да преглъщат с възмущение кършещата снага на Глория. Звездата не за първи път скандализира обществеността със своите пластики, но тук нещата истински загрубяха. За тази интервенция се заговори още преди в миналото, но Кралицата на чалгата отричаше. Тя усърдно твърди, че дължи фината си талия на жестоките диети и най-вече на глад, много глад.

Миналата година отново се разшумя около фигурата на Глория и в музикалните среди излязоха легенди, че тя е извадила още ребра, за което е платила 25 хиляди долара. Дали това наистина е така или липсващото ребро е само едно…?! Може пък наистина Глория да не е пипала тази част от тялото си.

Сами преценете!

източник: kliuki.net

Leave a Comment