Мария лъсна в „Лошо правиш” с черни мишници, с което даде да се разбере, че май е забравила да си махне космите, смеят й се в мрежата

Мария сътвори най-чутовната си издънка с новото си видео „Лошо правиш”!

Първо се разбра, че то е крадено едно към едно от Риана, а сега ново двайсет…

В мрежата се гаврят с любимата на Гущеров, че преди да тръгне за заснемането на кадрите е пропуснала да си махне космите подмишниците.

Дали наистина е бързала и е изключила да се епилира, няма как да сме сигурни, но е видно, че тези черни петна не са от нищото, нали?! Феновете на Мария пощуряха от злобата, която се изля над нея в он лайн коментарите. „Леле, каква гнусотия! Къпи се, бе, момиче?!”, „Къпала се е, вие пък, просто е допуснала гаф с вълната си, а може и така да си се харесва!”, кискат се зад гърба на Мара Отварачката.

Други са на мнение, че това е много злобно заключение и няма нищо общо с истината. „Глупости! Невъзможно е, Мария е много поддържана жена, сигурно е от светлината… просто не го вярвам и това е!”, защитават си идолката верните й обожатели.

Снимките по-долу и видеото (след 1.56 мин.) ще покажат достатъчно красноречиво гледката подмишниците на пайнерката, а вие сами ще кажете как ви се струва – забрави ли Мария да си махне космите в „Лошо правиш”???

източник: kliuki.net

Leave a Comment