Неотразимата манекенка от Македония Цеце Орешкова е травестит! Това гръмнаха форумите, след като тя беше представена на зрителите на „Биг Брадър All Stars”.

Стройната красавица влезе в шоуто, защото по думите й иска да постигне международна известност. В нейната страна тя е достатъчно популярна и се слави като доста разкрепостена, разкриват чуждите сайтове. Когато тя пристъпи прага на Къщата, съвсем естествено веднага привлече очите на мъжката част от съквартирантите. Кой ли ще се пробва с нея, ще разберем, но ако се окаже истина скандалното твърдение, ще има доста разочаровани…

Съмненията около особата на Цеце се подклаждат от факта, че преди време й е отнета короната на „Мис Македония”. Причините за случилото се са потулени, а и тя не дава подробности, казва само, че е станала грешка. Визията на реалити звездата предизвиква греховни мисли сред кавалерите в първия сезон на „Олл старс”, но лицето й според мнозина коментатори навън е доста грубовато за дама.

„Гледайте какъв сеир ще има, когато лъсне истината наяве!”, точат се отсега зевзеци. Kliuki.net провери дали в някои фотосесии на Орешкова има издайнически знаци, които биха могли да се свържат с подобно подозрение.

На една от тези снимки, както се забелязва, мацето има странна издутина на врата си, която силно напомня на „адамова ябълка”, но разбира се това никак не е достатъчно да се правят крайни заключения. Преценете сами!

източник: kliuki.net

Leave a Comment