Поредната пластична операция на носа, която Емануела си направи, й докара още по — неприятна визия от тази, след предишната интервенция, твърдят фенове на брюнетката.

След като през февруари тази година фолк дивата си изтъни обонятелния орган, сега отново е посегнала на него.

Резултатът обаче са повече от притеснителни. И това се вижда много добре на публикуваните последни нейни снимки.

Колежки на певицата дори отбелязват, че Емануела пак е попаднала на некадърен пластичен хирург, който направо е съсипал хармонията на лицето й. Новият й нос изглежда непропорционален на лицето й, а върхът му някак странно е провиснал.

Феновете дори коментират, че носът на Емануела прилича на този на Джако. А някои от тях сериозно се притесниха, че обонятелният орган на звездата може да се разпадне.

Най-невероятното е, че въпреки ужаса, който Емануела е преживяла преди години по време на операция, тя не спира да се подлага непрекъснато на нови.

Певицата е коригирала бюста си и го е попълвала неведнъж със силикон, подлагала се е на пластика на корема и си инжектира хиалуронова киселина в устните. Говори се, че само за новата си корекция певицата е похарчила близо 2 000 евро. А във фолк средите вече се обзалагат, колко ще плати за новата промяна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment