Напоследък все повече поп фолк певици се подлагат на строги диети, а ефектът от строгите хранителни режими е, че певачките мязат на скелети. „Остават само кости, силикони и изкуствени коси, а останалото е клечави крака и кокалести ръце”, шегуват се с новата мода интернет потребители.

Преслава е станала толкова слаба, че не прилича на себе си. Треньорката в „Гласът на България” гладувала като куче и изпитвала отвращение от самата храна. Носят се слухове, че близките на Преси наистина са притеснени за здравословното състояние на певицата.

Ивана също се мори от глад. Поп фолк иконата дори колабира в заведение. Ивана карала само на минимални количества зеленчуци, кръвната й захар често падала, а това водело до загуба на съзнание.

Най-новата последователка на модата е Андреа. Половинката на Кубрат Пулев се депресирала от провала си в „Денсинг Старс” и решила да слави някой друг килограм. Тя обаче не се подложила на някакъв вид здравословен режим, а гладувала като вълк и карала само на кафенца и енергийни напитки, пишат колеги от kliuki.net.

Коя ли ще е следващата превъртяла пайнерка, която ще започне да гладува и ще остане само кожа и кости?

източник: kliuki.bg

Leave a Comment