Голям срам бра Лора Караджова с първото си участие в „Музикална академия“. Изпълнителката се изложи на сцената с фалшиво пеене. Журито не спести на певицата, че няма глас, а публиката окончателно я довърши. Самата Лора направо се разтрепери, особено след съкрушителните коментари на Фънки. И вероятно в този миг горчиво съжаляваше, че не е в Африка, както първоначално планираше.

„Имаш хубава фигура, но не пееш много добре. На моменти дори фалшиво“, започна рокаджията. След което заяви, че има талант, но пее безсмислени песни. С което окончателно срина самочувствието на певицата.

Феновете не останаха по-назад и заявиха, че дъщерята на Данчо Караджов няма такъв талант, за какъвто претендира. „Време беше да е на елиминации и да напусне академията, нищо, че е дъщеря на Йордан Караджов!“, „Лора пее винаги на плейбек, не се учудвам, че не се е справила.“, „Добра танцьорка, посредствена певица“, коментират в социалната мрежа. Феновете са категорични, че изпълнителката напълно е загубила гласа си и то не само от вълнение.

Самата Лора едва се сдържаше и през цялото време трепереше от притеснение. Накрая отиде на елиминации, а Георги Христов толкова се притесни за нея, че се скара с Иван и Андрей и останалите от журито. Те обаче бяха безкомпромисни, че младата певица има още много да учи, докато постигне желаните успехи. А дали ще успее и ще продължи ли напред, ще видим другата седмица.

източник: kliuki.net

Leave a Comment