Алисия и Ники Михайлов са заедно, научи ексклузивно HotArena.net. Изпълнителката и националният вратар се крият в затънтен хотел на морския курорт Обзор, където е пълно с чужденци.

Въпреки усилията им да се скрият от клюкари, персоналът на тузарския хотел веднага уведомил медиите.

Според информаторите Алисия и Ники се държали доста влюбено и се обръщали един към друг с „Пате“ и „Любов“.

Все пак певицата и вратарят се стараели да не привличат вниманието и упорито се криели от хорските очи по желание на Ники Михайлов, писа „Всеки ден“.

Изпълнителката на „Твоя тотално“ обаче не можела да се стърпи да не се похвали за възродилата се любов.

„Чух Алисия да си говори на висок глас с приятелка край басейн, че с Ники са се събрали и звучеше много щастлива от факта. Ядосва се само, че Михайлов държал все още да не се разчува за връзката им“, разкри човек от персонала на хотела в Обзор.

Припомняме, че тези дни певицата на „Ара“ имаше участие в курорта, а Ники е в отпуск, докато уговори условията по новия си договор с „Фиорентина“.

Не е ясно защо националът и Алисия крият любовта си и лъжат в медиите, че са разделени. „Оставете ме да живея живота си. С Алисия ли съм, не съм ли, с коя съм – това си остава единствено за мен и загадка за другите“, каза Ники Михайлов в интервю за светско списание тези дни.

Така футболистът отвори вратичка за съмнения, че може отново да се събере с Алисия. Никой обаче не предполагаше, че това вече е факт, и то на родното Черноморие.

източник: hotarena.net

Leave a Comment