Няма Коледа, няма Великден, всички в шоуто му трябва да са на работа! Слави Трифонов за поредна година отказал да се съобразява с официалните почивни дни и не дал нито час в повече отпуска на хората си – пише в. „Уикенд”.

Всички в „Шоуто на Слави” ще работят нонстоп по празниците, въпреки че имало възможност поне предаването на Разпети петък да бъде на запис. Подобна опция обаче не съществявала според Дългия, който си оставал цербер и на Великден. Той дори вдигнал чутовен скандал на сценаристите, че им е хрумнала подобна дивотия.
„Тука държавата се тресе всеки ден, те ще ми почиват! И като запишем 5 хуморески на Виктор Калев, а изтече поредното СРС, какво? Сега точно ли трябва да ставаме за резил със стари записи” – разбеснял се Слави Трифонов.
Известно е, че Слави държи предаването да е максимално актуално според инфопотока от деня.

В момента Дългия се лекува от грип. „Мартина му помага да се излекува от вируса, бърка му мед с джиндифил. Шефът кашля много лошо, но вече е свалил температурата и е преодолял треската” – споделят от екипа на Слави Трифонов. Дългокраката балерина си поставила за цел да вдигне на крака любимия си за празниците, тъй като й обещал да я заведе на море по Великден.

„На път за морето ще минат и през мама Здравка. Двете с Мартина много се харесват” – похвалиха се близки на шоумена. Според запознати Дългия е направил резервация на курорта Албена, като планирал и екскурзия до двореца в Балчик.

Това щял да бъде подаръкът за Мартина по случай Великденските празници – твърдят осведомени.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment