Никол Станкулова е бременна и затова рязко наддаде килограми напоследък.

Това е горещата новина, която обикаля от известно време офисите на Нова телевизия и всички се заглеждат тайно във фигурата на синоптичката. Налице са всички признаци за „трудното“ положение. Бившата брадърка наддаде на килограми, пооформи се, бузите й не са хлътнали, наудря и бюстът й.

Досега тя умело криеше положението с широки дрехи или дълги рокли, но когато се появи в петък на лайфа на „Денсинг старс“ с прилепнала къса рокличка, коремчето й рязко изпъкна. То е наедряло и добре оформено. Тези, които са гледали внимателно ВИП Брадър знаят, че коремът на Никол буквално е залепнал на гърба и тя поддържа всеки ден фигурата си във фитнеса. Никол ЗлатакМанячка е на тема килограми и едва ли би позволила да се отпусне толкова много. Но този път роклята очерта едно приятно закръглено коремче, което може да се дължи на три неща.

Първото е общо напълняване, но суетната дама не би позволила такова нещо. Второто е тежък месечен цикъл с подуване и третото – бременност. Щом колегите я заглеждат замислено, значи вторият вариант отпада, тъй като трае само три дни. Паметливи се сещат, че Никол се срещна веднага след Брадъра с гаджето си, прекараха около месец заедно, след това му заяви, че не може да живее с друг човек и се прибра вкъщи. При това положение обаче, ако ще имат дете, властната й майка ще настоява чадото й да се омъжи и да не позори фамилията с отроче без баща. Най-вероятно и Ангел ще се съгласи да я вземе и да узаконят детето, а после ако са силни, ще преодолеят страха на Никол от живот извън къщи. Ако не, тя ще занесе внучето на майка си да го гледа и ще продължи кариерата си.

източник: skandalno.net

Leave a Comment