ЧЕЗ съдят България!!!

cez

Чешката енергийна корпорация CEZ е подала оплакване пред Европейската комисия срещу решението на властите в България да започнат процедура за отнемане на лиценза за дейност на нейните компании в България, информира днес Ройтерс.

“Непрекъснато се сблъскваме с негативната намеса от страна на българските институции”, заяви Томаш Плескач, ръководител на задграничните операции и електроразпределителната дейност на CEZ.

Агенцията припомня, че енергийният регулатор в България е започнал процедура за отнемане на лиценза на дружествата на CEZ с обвинения за нарушаване на закона за обществените поръчки чрез възлагане на дейности на подизпълнители без провеждането на публичен конкурс.

От CEZ отричат да са извършвали неправомерни действия.

източник: 24chasa.bg

5 Responses to ЧЕЗ съдят България!!!

  1. Марш навън от БГ.Наглите2.

  2. Ivan Kovatchev says:

    I bez tiax mojem.

  3. otnemane na licenzai izgonvane ot BG.

  4. elektro proizvodstvo I razpredelenie triabva the e darjavno. tezi koito prodadoha narodnoto imushtestvo v BELENE. I the varnat komisionite.

  5. Stoian Popov says:

    mi komisiqta dokaza:NQMA PARAGRAF, ALINEQ, TO4KA ot dogovora po koito 4ez the ne e v naru6enie.pravqt si kakvoto iskat bez the se soubrazqvat s nikogo.vun ot Bulgariq MUTRI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Статиите и видео клиповете качени на този сайт водят до първоизточниците им.
Ние НЕ носим отговорност за написаното съдържание на уеб сайта. Снимките са намерени в огромното интернет пространство, посредством Google Images.
Възможно е огромна част от статиите качени в уеб сайта, да са НЕДОСТОВЕРНИ и да не отговарят на съдържанието написано в тях. Клиповете са СТРИЙМ от ютуб и други видео сайтове.
Запазваме си правото да трием статии, по всяко време, както и видео клипчета. Ние НЕ носим отговорност за рекламите/статиите/видеото/коментарите публикувани в уеб сайта.