Звезделина Иванова хвърли топ бомба в медиите и произведе скандала на годината. Чернокосата моделка разкри, че наистина е имала взимане-даване със Слави, но само за една нощ. Все пак това било достатъчно, за да се наслади на надареното му достойнство и да разобличи пикантните му тайни.

Звезделина разкрила пред приятелки, че Слави Трифонов е обрязан, макар да не е мюсюлманин. Процедурата Дългия направил още на млади години заради венерическа болест, която лепнал по невнимание, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net.

Освен тази подробност, Звезделина Иванова изклюкарила и за размера на достойнството на Дългия. Тя споделила, че гологлавият водещ имал най-голямото мъжество, което някога е виждала. „А тя е виждала доста“, кискат се приятелки.

Може би най-скандалното в случая е, че любовната интрига е станала преди месец и половина, т.е. Слави е изневерил на балерината Мартина със силиконовата моделка.

Двамата се срещнали в столично заведение, откъдето след няколко почерпки, Трифонов я завел у дома си. „Много е атлетичен и неуморен в леглото. Няколко часа издържа. След това обаче става груб. Каза ми да си събирам парцалките и да си викам такси все едно съм някоя…“, оплакала се Звезделина Иванова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment