Последните дни се заговори за охладнелите отношения между Валери Божинов и Николета Лозанова. Наскоро дори плъзна слух, че плеймейтката и футболистът са имали жесток скандал, след което двамата спрели да си говорят.

Някои заподозряха, че става въпрос за поредния пи ар ход на Николета с цел да привлече внимание към себе си и семейството си. Сега обаче се оказа, че Ни Ло е изправена пред истински проблем. Валери видимо охладнял към съпругата си и причината за това е, че хлътнал до уши по друга жена, пишат от Хот Арена.

Близък приятел на футболиста разкри, че бракът между Валери и Николета е към края си. Последните дни Валери не се спирал у дома си, а по цели нощи обикалял заведенията с надеждата да попадне на Моника Валериева. Младата дама бе набедена за двойничка на Николета.

Освен това тя е много добра приятелка на поп фолк певицата Андреа. Ето защо Божинов не пропускал участие на изпълнителката. Той се надявал, че ще види отново Моника. Приятелите на Валери подозират, че Андреа има пръст в цялата работа. Както се знае тя и Николета не могат да се понасят и ако Валери зареже Ни Ло за приятелката на певицата, Андреа ще си отмъсти на сегашната г-жа Божинова.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment