Актрисата не можела да си позволи да живее в лукс, затова решила да изпълзи обратно при богатия грък

Елена Петрова се събрала с гръцкия си съпруг. Звездата от сериала “Стъклен дом” си променила мнението и решила да даде втори шанс на брака си с милионера Аристотелис Фотилас пише BLife, цитирайки “Уикенд”.

Естествено Петрова разказвала, че го прави заради децата си, близнаците Изабела и Александър. Тя искала те да отраснат в нормално семейство и затова се събрала с богаташа. Но злите езици обаче твърдят, че Елена имала финансови затруднения и затова решила да даде втори шанс на брака си.

Актрисата в момента е без професионални ангажименти и твърд хонорар, ето защо Петрова не можела да си позволи да живее в лукса, с който е свикнала. Тя намерила решение на проблема си като отново се вкопчила в богатия грък. Запознати твърдят, че двамата съпроводили близнаците за първия учебен ден и децата били много щастливи от факта, че родителите им са отново заедно.

Актрисата и богатият бизнесменът бяха заедно до преди 2 години, докато Елена беше хваната в изневяра с един от операторите на btv – Светлин. Разводът на Петрова и гръка се оказа нелесен. Актрисата и съпругът й не можаха да поделят имуществото и не се разбраха по важни семейни въпроси.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment