Ако тази вечер продуцентите не изгонят любовника на Мира Радева, спираме да гледаме ВИП Брадър, заканиха се зрители. Те страшно се ядосват на темерута, наричан от Мира – Иви, който е груб и саможив и оближда всички, но най-много жената, с която живее. Непкесънатите му подвикваия “Сгига мъ!” , Млъкни мъ!”, “Махни се мъ” дразнят всички и зрителите смятат, че това не е добър пример за отношенията между двама души. Ивайло два дни не проговори на никого от обида и яд, когато Станка Златева го победи на тепиха, а опитите на Мариян да му помогне, завършиха с отговор – какво те интересува какво ми е, ти да не си психиатър?
Освен всичко друго зрителите искат и да се разбие клана Радеви, защото четирима играчи в заговор, единни, от едно семейство, са сила, срещу която никой не може да се бори.


Останалите номинирани са Йоана, която автоматично се озова на това място, тъй като отборът й очаквано загуби силовата игра мъже срещу жени. Йоана врагЙоана е малко безлична и скучна, но пък не дразни никого и не се е набила в очите на гласуващите.
Другият номиниран е Павел Чернев, който е спорна личност. Той избухна и наговори на Мира Радева всичко, което му беше на сърцето. Обвини я, че манипулира изборни резултати и е зловещата дама в политиката. Обвини и дъщеря й, че не може да пее. След това му стана съвестно и започна да се извинява, а за Ани му стана даже и гузно. Той лесно се пали, но и лесно му минава. Въпреки избухливия му характер, жените го наричат душичка и ходят при него да ги утешава. Той пък е от колоритните участници и едва ли ще го изхвърлят така лесно.
Четвъртият номиниран е самата Мира, която никой няма да допусне да излезе. Не зрителите, а продуцентите. По две причини. Едната е, че с вечното си налагане, сканадли и мнение по всички въпроси, тя всъщност прави шоуто по-цветно. А другата е, че няма да позволят нейната безлична група от четирима души да остене без водач. Групата веднага ще се обезличи, макар че и сега е достатъчно безлична. Така че без значение какво мислят зрителите, Мира няма да бъде изгонена и за излитане от предаването са нарочени Иво и Йоана. Нищо чудно да изгонят Йоана и да оставят Иво под да е под окото на Мира, въпреки заядливия му характер и скучното присъствие.

източник: skandalno.net

Leave a Comment