Нов скандал заформиха Рут Колева и Иван в „Музикална академия“ снощи. Продуцентът направо побесня, след като певицата разкритикува разположението на съдиите. По думите й Нел не е пяла фалшиво, на същото мнение са били и други от музикалните експерти. Съдиите обаче бяха категорични, че младата изпълнителка е имала проблеми с гласа.

Самата Рут се опита да защити Нел с думите, че от местата на съдиите не се чува ясно. Което вбеси Иван и той й се развика.

„Добпе, не ми се карай“, опита се да го успокои певицата. „Ще ти се карам, защото говориш пълни глупости“, продължи той. По думите му за изграждането на сцената са положени невероятни усилия и са правени такива изчисления, че на Рут просто би й се завил свят, ако разбере за какво става дума.

Назряващия скандал бе потушен от Андрей, който заяви, че липсата на алкохол не се отразява никак добре на Иван.

В крайна сметка двамата го обърнаха на майтап, а Люси сложи край на спора като заяви, че е оценявала пиенето на Иван и няма нужда да го вижда в действие отново. Самият той обаче изключително силно се обиди, че подценяват работата на екипа му,както и качествата му като един от организаторите на шоуто.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment