11 години Николета Лозанова крие факта, че баща й си има друга жена. Плеймейтката дори е отгледана от нея — Виолета Атанасова, която наруши мълчанието си и разкри, че има връзка с бащата на Лозанова – Кирил.

Двамата се срещнали случайно и хлътнали до уши един по друг. Дори се преместели да живеят заедно на село, но майката на Николета научила за връзката им и започнала с атаките срещу тях.

По думите на Виолета, Ередина ходела по врачки и баячки, за да й направи магии и да ги раздели. Двамата с Кирил мислели да се женят, но той така и не намерил сили да се разведе цели 11 години, пише „Уикенд“, цитирани от „Блиц“.

Две години влюбените се крият, но после решили да се съберат. Виолета се разбрала с мъжа си, но бащата на Николета не могъл да се освободи от жена си така лесно. Първоначално Ередина очаквала да си намери богат мъж и не ги притеснявала. На втората година обаче започнали заплахите. Редовно изпращала Николета, за да им иска пари.  И непрекснато изпращала обидни съобщения и СМС-и на Виолета, въпреки че последната се стараела да помага на семейството и в един момент дори ги издържала финансово.

В крайна сметка на тайната мащеха на Николета й писнало от заканите и спряла да им плаща сметките. „Тогава Николета дойде да живее при нас”, споделя тя.

Още от самото начало моделката се разбирала с мащехата си, ходела на море с нея и баща си и дори си правела купони в дома им. След като от къщата обаче изчезнали златни накити двете се скарали, а Лозанова се върнала при майка си.

Що се отнася до Валери, Николета още от ученичка лудеела по него. „Гледаше го по списанията и казваше: “У-у-у, много е хубав този. Един ден ще ми бъде мъж”, разказва още Виолета.

източник: kliuki.net

Leave a Comment