Двете бивши съученички преди да подкарат футболистите са си разменяли бурни ласки в чалготеките

Николетка и Мариянка преди да полудеят по футболистите са били мноооооого близки. Толкова „мноооого”, че циганите – музиканти са оставали без ума и дума като съм им гледали изпълненията в чалготеките.

Както съотборникът им Мишо сам издаде „тия двете сладурани” и Тошето от „Къртицата” са съученици и си знаят номерата от време оно в Пловдив. Докато младежът просто се ограничи с горещ масаж, който със сигурност е напрегнал Валери Божинов, Марияна „гък” на каза за славното им моминско минало.

Не че не си я знаем Николета….Архивите са живи и помнят как преди да стане елегантна дама и млада майка, мачкаше силиконите и пускаше езици на Андреа и Златка Райкова.Сега обаче е пораснала и най-много да даде на Азис да „й ги подържи”, докато се преоблича.

Мариянчето пък се държи като мъжкарана, вика за „Локо” Пловдив и разправя какви ги върши на няколко водки!

Но…Беше друго време! Настоящата блондинка беше брюнетка, а футболната съпруга – пухкаво маце, което обожава да е център на внимание! В името на купона двете се целуват, навират си лицата по деколтетата, а циганите плачат с кървави сълзи, че трябва да дънят чалга, докато сладураните си „търсят майстора”!’

източник: kliuki.ws

Leave a Comment