Италианският актьор Джулиано Джема починал не вследствие на зверската катастрофа, а на фаталното забавянето на линейката, която трябвало да го откара в болницата, твърди италианският вестник „Месаджеро“.
Според близък приятел на актьора, той не бил в критично състояние непосредствено след удара. Той разказва пред изданието, че на звездата е оказана първа помощ, но линейката се е задържала необяснимо дълго на мястото на катастрофата. Тръгнали са чак, когато е пристигнала втора кола на „Бърза помощ“.


„Не разбрах защо. Хората от 118 казаха, че линейката не можела да напусне мястото, защото имала ранени деца. Но аз видях, че детето е добре и можеше да ходи. Когато линейката с Джулиано тръгна, я последвах с моята кола. Не знам дали е починал в линейката, имам съмнения“, каза приятелят на легендарния италиански актьор.
Други свидетели на инцидетът потвърждават думите му.
„Инцидентът стана пред дома ми. Актьорът беше жив, но го оставиха твърде дълго време на мястото на катастрофата. Не знам как работят, но според мен, линейката трябваше веднага да го откара в болница“, казва Федерика Паломби.

източник: pik.bg

Leave a Comment