Актрисата Радина Кърджилова отново втрещи с поведението си. Звездата от „Фамилията“ повърна върху своя фенка на морето, дочу HotArena.net.

Случката се разиграла преди дни, докато Радина отмаряла с гаджето си Деян Донков. 17-годишна фенка на актрисата я забелязала и решила да поиска от нея автограф.

„Детето беше видимо притеснено и смутено, че среща такава звезда и се приближи до Радина, представи й се и с трепереща ръка й подаде листче и химикал“, разказват свидетели.

„Кърджилова сякаш не я чу в началото, след втората молба от девойката свали очилата си. Погледна я и внезапно повърна току в краката й“, споделят още те.

Ужасеното момиче изпаднало в шок и не знаело как да реагира. „Накрая само казало „Извинете, объркала съм се и избяга“, казва още един от свидетелите.

Самата Радина също се притеснила от инцидента и се разплакала. И дълго не могла да се съвземе.

Според познати на Кърджилова вероятната причина за състоянието й е вирус или е препила. Злите езици коментират, че най-вероятно става въпрос за злоупотреба с бутилката, тъй като актрисата многократно била забелязвана в подобно неадекватно състояние напоследък, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment