Радина и Деян Донков са втората влюбена двойка, която ще предизвика фурор в шоуто.

След драмата на Емануела , нова двойка ще се бори за зрителския интерес.Вчера актрисата Радина Кърджилова влезе при любимия си Деян Донков, който е в „ Къртицата ” от самото начало.

Повечето пред екрана са изключително доволни, че точно хубавицата влиза на мястото на напусналата Николета Лозанова . А двамата в комплект са особено очарователни за всички. По-интересното е, че по всяка вероятност те готвят голяма изненада за аудиторията.


За Радина и Деян отдавна се говори, че ще вдигат сватба.И сега изведнъж някои съзряха, че техният план е точно такъв. Допълнително масло в огъня наля символичният пръстен на ръката на звездата от „Стъклен дом”. Радина има татуировка на безименния си пръст, на която е изписано името на половинката й Деян. Тя е направена съвсем скоро, издадоха и от екипа на предаването.

Всички приеха това за годежен пръстен, защото знаят, че като хора на изкуството те не са по лъскавите бижута и диамантите. „Сигурна съм, че ще се венчаят! То си личи… много се радвам за тях!”, „Като нищо ще гледаме две сватби в „Къртицата”! Предпочитам ги пред истериите на Емануела!”, пишат фенове на Радина и Деян. Други пък не вярват на тази версия, защото смятат, че познатите лица от родните сериали съвсем не обичат показността и предпочитат да изживеят интимния си момент сред по-близки хора.
А вие ще се радвате ли да ги видите в тази светлина?

източник: vipnovini.bg

Leave a Comment