Антония Петрова и съпругът ѝ Александър Бередин си казаха “Да” за втори път на пищна церемония в града на порока Лас Вегас. Миската вдигна втората сватба въпреки жегата. Антония и Александър си размениха брачни клетви за втори път на 40 градуса, пишат от скандално.нет


Миската сподели, че идеята за втората сватба била да е противоположна на първата й венчавка. За първи път Антония и  Бередин се взеха в Москва. Зимната сватба навела миската на идеята този път да се омъжи в жегата. “На събитието бяха само нашите кумове, които от десетилетие са в Лос Анжелис”, сподели още щастливата булка.

Петрова не пропусна да разкаже и за роклята си. Тя си избрала нестандартен цвят за втората си брачна одежда. Червената рокля определено е приумица от страна на миската. Муселинена рокля в кралско червено била в контраст на бялата лимузина, в която се возили младоженците.

Петрова разкри, че няма намерение да сключва брак в България. Сега на преден план за нея и съпруга й са децата. Двамата са твърдо решени в най-скоро време да се сдобият с наследник. Но това ще се случи след като мине конкурсът „Мисис Свят” през месец Ноември в Китай.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment