Какво става с Памела Андерсън? Мегазвездата просто не прилича на себе си напоследък. В последните седмици Пам претърпя редица трансформации, които тотално развенчаха имиджа й на една от най-красивите жени в света.

От горещата спасителка нищо не е останало, а визията й направо плаши. Актрисата се появи тези дни с нова прическа и лице буквално вкаменено от ботокс. Звездата с усилие се усмихваше пред фотографите, които не можаха да я познаят.

Наистина 45-годишната актриса демонстрира шеметна фигура, която предизвика завист и у 20-годишните й колежки. За сметка на това след последните й корекции на лицето е трудно да се каже дали звездата е на 50 или на 70 години.

Феновете на красавицата са толкова изумени, че не знаят какво да мислят. Най-известната блондинка в света (след куклата Барби) е неузнаваема. „Това ли е Пам? Но жената на снимките изглежда на 60!“, „О, Боже мой! Тя изглежда поне на 70!“, „Обожавам Памела, но честно – в този вид ме плаши“, пишат потребители в мрежата. И отказват да повярват, че това е любимката им, пише „Дейли Мейл“.

Някои от фотографите се кълнат, че ако не са знаели предварително, нямало да я познаят. Изглежда актрисата се е подложила на спешна интервенция за заличаване на бръчките. Резултатите обаче са направо стряскащи.

източник: kliuki.net

Leave a Comment